Hlavní obsah

Výstava Pavla Kantorka Lidské vztahy se již těší na návštěvníky

Novinky, Barbora Horešovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vernisáží ve středu 20. května bude otevřena výstava kresleného humoru Pavla Kantorka v pražském školicím centru InGarden.

Foto: Barbora Horešovská

Jeden z kreslených vtipů Pavla Kantorka z pražské výstavy.

Článek

Od 21. května do 30. června mají návštěvníci školicího centra InGarden v Praze 10 jedinečnou možnost zhlédnout v rámci výstavy 58 velkoformátových tisků vtipů. Zároveň byl zahájen prodej originálních kreseb společně s katalogem výstavy a knížkami, ilustrovanými Pavlem Kantorkem.

Výstava bude otevřena pro veřejnost od 21. května do 30. června v pracovní dny od 9.00 do 17.00 hodin, otevřené sobotní dny jsou aktualizovány na www.ingarden.cz. Vstupné je dobrovolné.

Pavel Kantorek o výstavě řekl: „Lidé zaujímají vztah ke všemu, s čím přichází do styku. Tento vztah pak spadá do jedné ze tří kategorií: Pozitivní, Negativní a Neutrální. To, do které kategorie lidský vztah k něčemu zapadne, to je velice individuální. Je zřejmé, že nejlepší je mít ke všemu vztah pozitivní. To se ale málokomu podaří. Asi neexistuje člověk, kterému by něco nelezlo na nervy. Abychom byli schopni zařadit svůj vztah k něčemu alespoň do kategorie neutrální, je nutno lidské vztahy blíže a názorně prostudovat.”

Reklama

Výběr článků

Načítám