Hlavní obsah

Výstava dětských prací S Radostí do jara se už v Nejdku těší na návštěvníky

Novinky, Vladimír Uhlíř

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S Radostí do jara se jmenuje výstava dětských prací v nejdeckém muzeu. Vernisáž se chystá na čtvrtek 8. března od 17 hodin.

Foto: Dětská radost, o. s.

Tulipány

Článek

Každé jaro spolupracuje ZŠ Karlovarská Nejdek s o. s. Dětská radost, které sdružuje rodiče handicapovaných dětí, na organizaci jarní výstavy. Letos se tedy již pošesté uskuteční toto symbolické vítání jara.

Děti ze ZŠ Karlovarská při vyučování, ve školní družině nebo v zájmových kroužcích domova dětí a mládeže vytvořily řadu krásných obrázků a výrobků, kterými bude vyzdoben prostor nejdeckého muzea.

Výstava je prodejní, a tak každý návštěvník může potěšit sebe nebo své blízké nákupem velikonočních a jarních dekorací z dílny tohoto občanského sdružení. Takto lze pomoci postiženým dětem - dobrých skutků ostatně není nikdy dost.

Muzeum je otevřeno od středy do neděle od 8.30 do 12.00 a od 13.00 do 16.30 hodin.

Dva dny po vernisáži, v sobotu 10. března od 10.00 do 16.00 je připravena doprovodná akce paličkování krajek o. s. Krušnohorská krajka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám