Hlavní obsah

Vypsaná fixa na jaře vystoupí dvakrát na Vysočině

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Novém Městě na Moravě a v Havlíčkově Brodě vystoupí společně se skupinou Mňága a Žďorp známá česká kapela Vypsaná fixa.

Foto: Michaela Poláková
Článek

„Stačí spolu vydržet,“ prohlašují členové kapely Vypsaná fixa a jedou dvě turné najednou během jara. Koncerty 22. března v Novém Městě na Moravě a 12. dubna v Havlíčkově Brodě proběhnou v rámci společného Tugerd Tůr se skupinou Mňága a Žďorp.

Zpěvák Mardi z Vyspané fixy doufá, že turné dopadne dobře. "Všechno odstartoval pražský koncert s Mňágou v pivovaru Staropramen, kde jsme hráli jejich písně, oni naše. Nakonec jsme hráli všichni dohromady. Bylo to velice osvěžující a vtipné,“ sdělil Mardi.

Dále Mardi popsal i to, jak vznikl název turné. "Seděli jsme v dodávce a naše manažerka Dydla na nás pořád tlačila, že se už musí vymyslet název celého turné. Náš baskytarista nadhodil název Tlustej Tony tour. Všichni jsme brečeli smíchem, jenom Dydle se to moc nelíbilo. Sama vymyslela jiný název a pak ještě ke všemu navrhla Mňága - nezávisle na Dydle - úplně stejný název! Bylo jasné, že tlustej Tony praskl jako mýdlová bublina nad hrncem. Ale stejně ho Mejn nakonec propašoval na plakát. Kdo hledá - najde.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám