Hlavní obsah

Všímaví kolegové zachránili ženě život

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všímavost kolegů ze zaměstnání možná zachránila život 68 leté ženy z Karviné - Nového Města.

Článek

Žena pravidelně docházela do svého zaměstnání bez sebemenší absence. Nyní se však na svou směnu nedostavila a nijak o sobě nedala vědět. Její vedoucí nedala tato situace spát se svým poznatkem se svěřila městské policii.

"Strážníci, kteří situaci ověřovali v místě bydliště postrádané ženy zjistili, že na zvonění a klepání u dveří jejího bytu nikdo nereaguje. Sousedka vypověděla, že oproti zvyklostem ji toho dne dosud neviděla," sdělil Václav Ožana, zástupce ředitele Městské policie v Karviné.

Sousedka však strážníkům sdělila, že má klíče od bytu, do kterého se chtějí dostat. Naneštěstí byly z druhé strany dveří klíče v zámku taktéž. To dodalo přítomným ještě větší podezření, že něco není v pořádku.

Byt následně otevřeli přivolaní hasiči, kteří ženu nalezli ležet uvnitř na zemi. Žena byla při vědomí a uvedla, že již ráno se jí udělalo nevolno, spadla a nemohla se hýbat. Strážníci proto na místo přivolali záchrannou službu, která si ženu převzala do své péče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám