Hlavní obsah

Vsetínská interna omezí provoz příjmové ambulance

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetínská interna omezuje od 20. září do 8. října provoz příjmové ambulance, která bude fungovat pouze do 15 hodin. Pacienti budou moci do 22. hodiny využít lékařskou pohotovostní službu. Na vsetínské interně nyní pracuje 9 lékařů na plný úvazek, což je v tuto chvíli nedostačující počet k plnému provozu.

Foto: archiv Vsetínské nemocnice
Článek

Všechny ostatní ambulance, jako jsou běžná interní, kardiologická, gastroenterologická, předoperační a konziliární služby pro ostatní oddělení budou fungovat v běžném provozu.

"26. září přesuneme hospitalizované pacienty lůžkové části interny na jiná oddělení a noví pacienti budou přijímáni k hospitalizaci až 8. října. Akutní pacienty bude záchranná služba do té doby vozit do valašskomeziříčské nemocnice nebo do Zlína," uvedla ředitelka Vsetínské nemocnice Věra Prousková a dodala, že se jedná o mimořádnou záležitost, během října se počet lékařů zvýší.

Vsetínská nemocnice během podzimu dokončí stavbu budovy nové interny, investorem je Zlínský kraj. Pro pacienty začne fungovat v lednu příštího roku v plném provozu i počtu personálu.  

Reklama

Výběr článků

Načítám