Hlavní obsah

Volejbalový Žďár i Hrotovice se stále drží na špici

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volejbalová druhá národní liga mužů má v TOP 5 hned dva týmy z Vysočiny - Hrotovice a Žďár nad Sázavou.

Článek

Tabulku skupiny B vede už od začátku sezóny družstvo Volejbalový klub Choceň, na pozici druhé je klub Sokol Sport V hotel Hrotovice s šestibodovým náskokem na třetí Znojmo. Žďár nad Sázavou, který je na místě čtvrtém, ztrácí na třetí příčku pouze jeden bod.

V posledním kole jely Hrotovice hrát na půdu Malšovic, tedy do Hradce Králové. První zápas tým z Vysočiny překvapivě prohrál lehce 0:3 (21, 22, 21). Druhý zápas se už odvíjel tak, jak určovala tabulka. Hrotovice druhý zápas vyhrály 3:1 (19, -20, 16, 20).

Žďár se utkal v Ústí nad Orlicí, kde v prvním duelu svou pozici favorita potvrdil a vyhrál 3:1 (-23, 20, 17, 17). Dařilo se mu přesto, že mu chybělo hned několik hráčů ze základní sestavy. To se možná podepsalo na výsledku druhého zápasu, který vyhráli domácí 3:1 (-23, 14, 19, 23).

V dalším kole, které se bude hrát v sobotu 9. února, přijde na řadu derby Vysočiny. Žďár přivítá Hrotovice. Dlouhé roky nenašel nikdo recept na to, jak uspět ve žďárské hale Na Bouchalkách. Povedlo se to v letošní druholigové sezóně až Chocni. Uvidíme, jak dopadne derby v tomto roce. Na podzim oba zápasy vyhrály Hrotovice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám