Hlavní obsah

Volejbalový Žďár hledá trenéra mládeže

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TJ Žďár nad Sázavou, oddíl volejbalu, vyhlásil výběrové řízení na pozici vedoucí mládežnické složky - šéftrenér.

Článek

Přihlášky je možné zaslat do 5. května na emailovou adresu: pavel.vesely@wyda.cz. Přihláška by měla obsahovat: kontaktní údaje zájemce, zkušenosti využitelné v rámci této funkce, krátký motivační dopis. Začátek činnosti je v plánu od srpna 2013.

Šéftrenér by zaštiťoval celou mládežnickou složku, komunikoval by s vedením oddílu. Měl by na starosti organizační záležitosti spojené s tréninky i účastí v soutěžích. Organizoval by trenérský tým a spolupodílel by se na přípravě tréninkových jednotek a vedení tréninků. Staral by se i o rozvoj mládežnického volejbalu – nábor, propagace.

TJ Žďár nad Sázavou požaduje dobré organizační schopnosti (znalost volejbalového prostředí výhodou), trenérské zkušenosti (odborná kvalifikace výhodou), zájem o oddíl a jeho další rozvoj. K tomu všemu nabízí spolupráci s mladým trenérským týmem. Pro začátek je také dobrá zaběhlá mládežnická složka se základnou čtyřiceti mladých volejbalistů a volejbalistek několika věkových kategorií, trénování v klubu s dlouholetou tradicí a výborným zázemím a finanční ohodnocení do výše 4000 Kč měsíčně.

V současnosti hraje A tým Žďáru nad Sázavou 2. národní ligu. Mládež hraje krajské přebory, a to jak žáci, tak žákyně. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám