Hlavní obsah

Volejbalovou extraligu juniorů zakončilo Velké Meziříčí dobře

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TJ Spartak Velké Meziříčí je jediným zástupcem ve volejbalové extralize juniorů za Kraj Vysočina. A patří k nejlepším v České republice.

Foto: Michaela Poláková

Tým Velkého Meziříčí

Článek

Velké Meziříčí hrálo skupinu o 5. místo. A po prvních dvou turnajích této části soutěže mělo Velké Meziříčí výborně připravenou pozici. Po šesti zápasech měl skóre 6:0 a bylo již jasné, že mu stačí jedna výhra pro to, aby obsadil v celkovém pořadí extraligy juniorů 5. místo. A to se také týmu kolem trenéra Judy povedlo.

Hned v první zápase, který Velké Meziříčí hrálo proti Ostravě, se ukázala síla týmu z Vysočiny. Vyhrál ho v celku jednoznačně 3:0 (17, 13, 21). Druhý zápas proběhl proti domácímu týmu Českých Budějovic. Nahrávač Marek Slavík měl ale slabší chvilku a soupeř ve všech třech koncovkách byl lepší. České Budějovice vyhrály 3:1 (23, -25, 24, 24).

Posledním zápasem sezóny byl pro chlapce z Velkého Meziříčí zápas proti Příbrami. Tam si už trenér Juda dovolil velmi promíchat sestavu. Na post nahrávače se v tomto zápase postavil Mirek Bláha, jinak libero týmu. Libero zase hrál Kacafírek. Změna se neosvědčila a Velké Meziříčí zápas prohrálo 3:0 (19, 18, 18). 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám