Hlavní obsah

Volejbaloví junioři z Velkého Meziříčí přivezli jedno vítězství z Hradce Králové

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volejbalový klub TJ Spartak Velké Meziříčí a jeho juniorský tým má za sebou první polovinu sezóny. V základní části juniorské extraligy hrál tým z Vysočiny skupinu B.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Tabulku skupiny B ovládl tým VSC Zlín. Za ten hrají hned dva juniorští reprezentanti. Nahrávač Pavel Bartoš a smečař Matěj Uchytil, který pochází z Velkého Meziříčí. Tým ztratil za dvacet zápasů pouze dva body a devět setů. Volejbal Brno je tým, který byl v tabulce druhý. I za něj hraje rodák z Vysočiny, Martin Licek z Havlíčkova Brodu.

Třetí pozice patří Volejbalovému klubu Ostrava. TJ Spartak Velké Meziříčí obsadil příčku čtvrtou. Velkomeziříčtí junioři vyjeli o víkendu na palubovku TJ Slavia Hradec Králové. Ten, kdo někdy volejbal v této hale hrál ví, že jde o obrovský prostor, ve kterém je velmi těžké se zorientovat.

V prvním zápase byla k vidění dlouhá a zajímavá bitva. Tým kolem trenéra Petra Judy střídal stejně jako domácí slabší okamžiky se silnějšími. Nakonec rozhodoval až pátý set. V něm domácí předveli méně chyb a tak nakonec celý zápas vyhráli 3:2 (20, -23, -18, 23, 12) Odpolední zápas byl v celu jasnou záležitostí týmu z Vysočiny. Junioři si už zvykli na atypickou halu a začali hrát svojí hru, kterou zatlačili domácí. Poslední zápas základní skupiny vyhrálo Velké Meziříčí 3:1 (21, 23, -18, 19).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám