Hlavní obsah

Volejbaloví junioři Velkého Meziříčí zatím bez porážky

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve finálové skupině volejbalové extraligy juniorů o 5. - 8. místo je jeden jasný vládce. A tím je tým Velkého Meziříčí. Tým, který vede trenér Juda, zatím nebyl poražen.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Druhý turnaj této části soutěže se uskutečnil v Ostravě o tomto víkendu. A Velké Meziříčí do něj vstupovalo bez prohry. První turnaj, který se konal v Českých Budějovicích, ovládl tým z Vysočiny jednoznačně třemi výhrami.

První zápas odehráli proti domácí Ostravě. Již v základní skupině byl tento soupeř pro velkomeziříčské hráče velmi nepříjemný. Vždy s ním bojovali a měli vyrovnané zápasy. A i první dva sety proti tomuto soupeři dokazovaly, že týmy si jsou kvalitou velmi podobné. Ten třetí ale jasně vyhrál tým z Vysočiny. A i díky tomu zvládl koncovku setu čtvrtého. Přišla výhra 3:1.

Druhý zápas na programu byl s Českými Budějovicemi. A ten přinesl opravdové drama. Každý set byl vyrovnaný a zápas se rozhodoval až v pátém setu. Tam ukázali chlapci z Vysočiny pevnější nervy a větší zkušenosti a pátou zkrácenou sadu vyhráli. A tím i celý zápas 3:2. Poslední zápas turnaje s Příbramí rozhodovaly koncovky setů. A vždy koncovku uhrálo Velké Meziříčí. A tak si připsalo i třetí výhru, dohromady již šestou.

Velké Meziříčí tedy zůstává jako jediný tým této čtyřčlenné skupiny neporažen. Třetí turnaj se bude hrát v Příbrami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám