Hlavní obsah

Volejbalisté Velkého Meziříčí jsou zatím ve středu tabulky

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Extraligoví volejbaloví junioři TJ Spartak Velké Meziříčí se pomalu, ale jistě dostávají do formy. Důvodem je především změna v sestavě.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Z juniorského týmu Velkého Meziříčí odešel před začátkem sezóny smečař juniorské reprezentace Uchytil. Přišlo ale několik hráčů z Havlíčkova Brodu, kteří se do týmu velmi dobře zapojili. Juniory posílil i Bláha, libero kadetské reprezentace, a tak si trenér Juda určitě na nedostatek hráčů nemůže stěžovat.

Velké Meziříčí zatím odehrálo dvě kola. První zápas byl výlet do Prahy na palubovku Dansportu. Tam získali hráči z Vysočiny čtyři body, za prohru 2:3 a výhru 3:1. Domácí zápas s Ostravou byl odložen, podobně si s Ostravou nezahrají i další týmy. Náhradní termín zápasu bude určen dodatečně.

Ve třetím kole volejbalisti z Meziříčí opět cestovali, tentokrát na palubovku vedoucího Zlína. Tam se utkali s týmem, který má ty nejvyšší ambice. I díky tomu, že v jeho středu jsou Pavel Bartoš, nahrávač juniorské reprezentace, Matěj Uchytil a Ivo Kobolka, který také patří do širší reprezentace juniorů. Junioři Meziříčí sice soupeři vzdorovali, ale prohry 0:3 a 1:3 ukazují kvalitu juniorů Zlína.

V dalším kole, které je na programu v sobotu 3. listopadu, pojedou Meziříčští do Brna. Tam se mohou utkat hned s několika reprezentanty ze širších i užších nominací - jejich členy jsou například junioři Mrázek a Musil, nebo kadeti Licek a Rychetský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám