Hlavní obsah

Vlídný písničkář zahraje na podporu Salesiánů

Novinky, Ondřej Trojek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každoročně Salesiánské středisko mládeže nabízí podzimní benefiční koncert. Ani letos tomu nebude jinak. Tentokrát zve na benefiční koncert vlídného písničkáře a finalisty soutěže Československo má Talent Pavla Helana.

Foto: Ondřej Trojek

Vlídný písničkář zahraje na podporu Salesiánů

Článek

Jako „hosté“ Pavla Helana vystoupí domácí dětský sbor salesiánské ZUŠ Vojtěch.  Benefiční koncert Pavla Helana je určen pro celou rodinu, jeho písně osloví jak dětské tak i dospělé publikum. Jeho „chytlavé“ a promyšlené texty písní jsou plné pohody, radosti a moudrosti. Čeká vás jistě příjemný večer a navíc podpoříte dobrou věc.

Koncert se uskuteční v pondělí 10. října v 19 hodin v kostele sv. Vojtěcha (Emy Destinové 1, České Budějovice).

Vstupenky zakoupíte v předprodeji v knihkupectví U Mikuláše, Kněžská 21, České Budějovice za 200 Kč nebo na recepci v Salesiánském středisku mládeže (Emy Destinové 1). Vstup zdarma mají pouze děti do 6 let, které budou sedět svým rodičům na klíně.

Průběžné informace lze sledovat na našem facebookovém profilu

Výtěžek z benefičního koncertu bude vložen na účet veřejné sbírky, kterou vyhlásilo v roce 2012 Salesiánské středisko mládeže v Českých Budějovicích. „Salesiánské středisko v Českých Budějovicích, nabízí volnočasové aktivity především dětem a mladým lidem. V duchu křesťanských hodnot je vychováváme, vzděláváme a pomáháme jim v obtížných životních situacích,” říká ředitel střediska Tomáš Rádl. „Naším cílem je samostatný a spokojený člověk, připravený na budoucnost.”

Týdně navštíví pedagogické a sociální programy Salesiánského střediska mládeže okolo 600 dětí. Jde o děti a mládež z blízkého okolí a pak převážně z českobudějovického sídliště Máj, kde salesiáni od roku 2014 působí v Komunitním centru.

Mikrobus, který organizace využívá na zajištění akcí pro děti a mládež, již přesluhuje, a proto se před 4 lety organizace rozhodla vyhlásit veřejnou sbírku na nákup nového a bezpečnějšího mikrobusu. „I přes naši velkou snahu je vybraná částka stále malá na to, abychom mohli už nyní pořídit nový a bezpečnější mikrobus, přesto věříme, že s pomocí druhých lidí a firem se nám podaří sehnat peníze na jeho nákup,” bilancuje s optimismem 4letou práci kolem veřejné sbírky fundraiserka Eva Opatrná.

Reklama

Výběr článků

Načítám