Hlavní obsah

Vítězství v Bohumínské superstar 2016 zajistil Šárce Parmové hit od Rihanny

Novinky, Lucie Balcarová

Sedmnáctiletá Šárka Parmová, studentka bohumínského gymnázia Františka Živného, se stala absolutní vítězkou soutěže Bohumínská superstar 2016. Porotu okouzlila svou interpretací písně Russian roulette od barbadoské zpěvačky Rihanny.

Foto: K3 Bohumín

Šárka Parmová - Bohumínská superstar 2016.

Článek

Osmnáct dětských zpěváků se ve čtvrtek 3. listopadu představilo ve veřejném finále pěvecké soutěže, jejíž šestý ročník opět hostilo bohumínské kino. Letošní Bohumínskou superstar ovládly hity českých hvězd populární hudby.

Z pódia zněly tóny písní od Lucie Vondráčkové, Ewy Farne, Marie Rottrové či Leony Machálkové. Odborná porota nakonec přiřkla absolutní vítězství sedmnáctileté Šárce Parmové. Ta si vybrala skladbu od držitelky sedmi cen Grammy a jedné z nejsledovanějších umělkyní historie na YouTube, barbadoské hvězdy Rhythm & Blues Rihanny.

„Publikum bylo z výkonů dětí nadšené. Opět jsme se přesvědčili, že v Bohumíně máme talentované zpěváky, kteří dokáží podat téměř profesionální pěvecké výkony,“ uvedl ředitel pořádající městské agentury K3 Bohumín Karel Balcar s tím, že nejmladší oceněné soutěžící je teprve šest let. „Věříme, že děti tato soutěž motivuje, aby se zpěvu věnovaly i do budoucna,“ dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám