Hlavní obsah

Vítězové výtvarné soutěže Hrajeme si s odpady převzali ceny

Novinky, Alena Lochmannová

V pátek 15. prosince se uskutečnilo v Krajské knihovně v Karlových Varech vyhodnocení výtvarné soutěže Hrajeme si s odpady. Akce se účastnili žáci základních, uměleckých a mateřských škol, školních družin a středních škol, ve čtyřech kategoriích, které byly tematicky zaměřené.

Foto: KÚ Karlovarského kraje

Výtvarná soutěž je součástí společného projektu Karlovarského kraje a společnosti EKO – KOM.

Článek

„Bylo přihlášeno a soutěžilo celkem 183 výtvarných prací. Z takového množství nebylo jednoduché vybrat vítěze jednotlivých kategorií," uvedl krajský radní pro oblast životního prostředí Karel Jakobec. Výtvarná soutěž je součástí společného projektu Karlovarského kraje a společnosti EKO – KOM, a. s., na podporu třídění odpadu. 

„Všichni ocenění dostali dárky, které si mohli v rámci soutěže Hrajeme si s odpady přát a dle možností jsme se jim tato jejich přání a sny pokusili splnit. Doufám, že budou mít z  dárků radost," doplnil radní.

Děti dostaly například dárkové poukazy na třídní výlety jako příspěvek na dopravu, poukázky do prodejen elektra a sportu a především hračky. 

Další ročník výtvarné soutěže, včetně podmínek, bude vyhlášen v první polovině roku 2018, informace zájemci najdou  na webových stránkách Karlovarského kraje.

Reklama

Výběr článků

Načítám