Hlavní obsah

Vítězka soutěže Missis Eurobabička 2015 je z Luhačovic

Novinky, Vladimír Tauchman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finálový galaprogram celostátní oficiální soutěže Missis Eurobabička 2015 opět předčil očekávání. Do finále 26. září v Léčebných lázních Teplice nad Bečvou se probojovaly postupovými koly nejlepší babičky z Čech, Moravy i z Rakouska.

Foto: Vladimír Tauchman
Článek

Dovolím si je krátce připomenout. Alena Jeřábková z Hodonína, Jana Mikulcová z Lázní Luhačovice, Ivana Jarolímková z Ústí nad Labem, Zdeňka Vítková ze Židlochovic, Ivana Baná z Uherského Brodu a Jana Tomandl z Vídně.

Ve čtyřech disciplínách - interpretace vtipu, veselé scénky babička s vnukem, volné disciplíny a závěrečné módní přehlídky předvedly výkony vysoké úrovně podepřené maximálním nasazením a kvalitní přípravou.

Soutěžícím zdařile sekundoval moderátor Josef Alois Náhlovský svými profesionálními improvizačními schopnostmi využil každou příležitost k navození dobré zábavy po celý průběh programu. To spolu s vystoupeními soutěžících a hudebním doprovodem tria J. V. Knápka se zpěvačkou Dášou Čočkovou bylo odměňováno spontánním potleskem přeplněného sálu.

Strhující průběh soutěžního programu přinesl závěrečný ortel s těmito výsledky :

Strhující průběh soutěžního programu přinesl závěrečný ortel s těmito výsledky :

- Na třetím místě skončila Zdeňka Vítková,

- druhá se umístila Ivana Baná,

- vítězkou a MISSIS EUROBABIČKOU 2015 České republiky se stala Jana Mikulcová.

Poděkování patří všem partnerům a za finanční podporu hejtmanovi Královéhradeckého kraje, hejtmanovi Ústeckého kraje. Dále divákům za spontánní podporu soutěžících, členům a členkám organizačního štábu za obětavou práci při organizování soutěžního ročníku.

Eurobabička 2015 končí, ať žije Eurobabička 2016. Přihlášky se přijímají do 30. dubna 2016.

Reklama

Výběr článků

Načítám