Hlavní obsah

Vilu Löw-Beer v sobotu ozáří ohňostroj

Novinky, Petra Svobodová

Vila Löw-Beer v Brně se v sobotu 27. srpna připojí k festivalu Hradozámecká noc 2016. Na sobotní noc je pro návštěvníky připraven zajímavý program v zahradě i v nové muzejní expozici ve vile Löw-Beer.

Foto: Muzeum Brněnska

Koncert v zahradě vily

Článek

Na zahradě vily Löw-Beer vystoupí brněnské jazzové legendy se sólisty Jaromírem Hniličkou, Helenou Blehárovou a Tiborem Lenským a gospelový sbor SKYEY GOSPEL. Během koncertu Hvězdy a hvězdičky nad Brnem zazní evergreeny minulého století, tradiční gospely i moderní skladby v gospelových úpravách.

Před koncertem a po něm budou probíhat speciální prohlídky expozice zasazené do interiéru secesní vily. Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost poznat technické zázemí vily včetně půdy a světlíku.

Těsně před 22. hodinou zahradu a vilu ozáří secesní ohňostroj. „Na rozdíl od současných ohňostrojů směřujících do výšky byly ty secesní přízemní,” vysvětluje produkční vily Karel Vetchý.  

Zvýhodněné vstupné na prohlídky je možné zakoupit za 75 Kč v den konání akce před prohlídkou na pokladně vily (rezervace možná předem). Vstupenky na koncert Hvězdy a hvězdičky nad Brnem jsou k dostání za 250 Kč na pokladně vily a v kavárně Celnice. Ve vstupném na koncert není zahrnuta speciální prohlídka expozice ve vile.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám