Hlavní obsah

Veltruské Libušení nabídlo pět hudebních bloků

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dej si vodu, potěš játra! Takovými a podobnými průpovídkami častoval frontman Hagrid od Cipíska své fanoušky na veltruském Libušení v sobotu 30. července

Foto: Martin Tlustý

Řízné dívčí rockové trio K2 si brzy dá půlroční pauzu, frontmanka Klára totiž míří na půlroční stáž do slunné Kalifornie.

Článek

Pět hudebních bloků a kolem dvou stovek nadšených diváků, to bylo sobotní rockové Libušení hned vedle úpatí starého veltruského mostu.

Začínalo se ovšem moderní americkou country v podání Eddieho Edwarda alias Edy Patky. Pak ovšem nastoupil pořádající Rozkouřenej Cipísek, který se tentokrát vykašlal na bigbítové evergreeny a vsadil na řízný rock.

Magnetem večera bylo ovšem vysokoškolské dívčí rockové trio K2 z Hradce Králové. Klára, Míša ani Monika se se svými nástroji ani publikem zrovna nemazaly. V devadesáti minutách stihly přehrát obsah svého třetího CD i dalších věcí z jejich zatím tříleté hudební historie. Zejména pro přítomné pány to byly jasně jedničky večera!

Lety mimo rovněž nezklamaly, i když kapku ochraptělý frontman Looky se během svého řádění na pódiu dopoval horkým čajem. Přítomní Nelahozeveští alespoň opět na živo zažili za bicími svého spoluobčana Lišáka Horsta Maštěnku, kterého ovšem všichni znají pod občanským jménem Lukáš Fuchs.

Závěr koncertu patřil aggro-folku Vlasatých žárovek, což si pánové z kapely náležitě užili. Díky patří ještě jednou Letům mimo za kolegiální zapůjčení bicích právě Žárovkám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám