Hlavní obsah

Velký podzimní koncert k oslavě 32 let působení nejdecké trampské kapely Trepka

Novinky, Vladimír Uhlíř

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trampská kapela Trepka, tak jako každý rok, společně s městem Nejdek uspořádala již 14. ročník podzimního koncertu folk, country a trampské písně.

Foto: František Farmačka

Závěrečná společná píseň Velkého podzimního koncertu

Článek

Velký podzimní koncert k oslavě 32 let působení nejdecké trampské kapely Trepka (http://trepka.wz.cz/), držitele dvou Port - autorské z Trampské porty 1993 a interpretační Porty z roku 1998 - hostilo v sobotu 19. listopadu kino v Nejdku.

Jako hosté vystoupilo dívčí kvarteto Přelet M. S. (http://preletms.wz.cz/) z Blovic na Plzeňsku a trampská legenda, pražská skupina Sekvoj (http://www.sekvojmusic.cz/).

Posluchače v sále nejdeckého kina na úvod rozehřály nádherné vokály (ty má kapelník Trepky rád) "Přeletek". Trampská Sekvoj mě zas vrátila na vandry a osadním ohňům do lesů. Chlapi ze Sekvoje jsou až na jednoho opravdu obrovitého vzrůstu. Trepka nastoupila na pódium deset minut před oficiálním koncem koncertu. Personál kina měl však pochopení a nechal ji hrát o něco déle.

Výroční koncert k 32 rokům od založení kapely - soudě podle obrovského aplausu v hledišti nejdeckého kina na závěr - se moc líbil a pohodově poslouchal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám