Hlavní obsah

Velký pátek v Muzeu papírových modelů

Novinky, Martina Váňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte program pro celou rodinu na dny volna? V Muzeu papírových modelů rádi přivítají celou vaši rodinu. Přijeďte do Police nad Metují v pátek 25. března. V nabídce bude zábava, poučení i dobré jídlo.

Foto: Martina Váňová
Článek

Udělejte si výlet do Police nad Metují v pátek 25. března. V Muzeu papírových modelů je otevřeno do 17 hodin. Jako dárek pro rodiny tu mají připravenou slevu v tento den ve výši 10 procent na rodinnou vstupenku.

Čeká na vás téměř 2000 exponátů, které vás vtáhnou do světa papíru. Papírové modely hradů, zámků a další architektury z celého světa vás provedou současností i minulostí. V expozici uvidíte dokonalé modely letadel, lodí a vesmírné techniky. Sbírku papírových modelů pásových i kolových vozidel.

V tento den můžete navštívit i výstavu papírových modelů Michala Kavaliera a výstavu fotografií z Mexika a Guatemaly Květy Joové. 

V Muzeu papírových modelů bude také připravena dílnička. Kromě vystřihovánek bude připraveno i jarní tvoření. Děti dostanou jednoduchou vystřihovánku králíčka zdarma u vstupu do muzea.

Návštěvu můžete zakončit v blízké restauraci Sokolovna (Tyršova 339) na zvěřinových hodech. Jelení, kančí a kachní dobroty budou v restauraci podávat do 21 hodin. V nabídce bude také jarní zelené pivo. Na kávu a domácí zákusek si lze zajít také hned vedle Muzea papírových modelů, do BB Kavárny (Tyršova 345).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám