Hlavní obsah

Velkolepá vizuální show VZÁŘÍ opět v Olomouci

Novinky, Filip Platoš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Po roce se do hanácké metropole v termínu od 24. do 28. září opět vrací mezinárodní soutěžní festival videomappingu a přehlídka světelného designu VZÁŘÍ coby oslava různých podob světla.

Foto: www.vzari.cz
Článek

Jedná se již o třetí ročník oslavy světla, který jako první v České republice přinesl do Olomouce nový žánr festivalu. Stejně jako předchozí ročníky bude možné vidět světelné instalace na různých domech, palácích a objektech instalovaných v Olomouci.

Letošní novinkou bude také rozšíření doprovodného programu. Za všechny je možné zmínit novinku „Olomouce, jasně!“, dále taky pestřejší hudební program, workshopy, divadelní představení, výstavy či tematický bleší trh.

Hlavním bodem programu bude opět mezinárodní soutěž ve videomappingu – velkoplošných projekcích na budovy, ale diváky čeká také tematická soutěž, ve které uvidí například animaci nové čokolády Milka, či fotografickou výstavu Světlo jinak.

Kompletní program bude zveřejněn na přelomu srpna/září.

Pro více informací sledujte www.vzari.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám