Hlavní obsah

Velikonoční víkend nabízí tři diskotéky se spoustou hudby i soutěží

Novinky, Jan Vodrážka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O Velikonočních prázdninách se uskuteční ve třech různých obcích na Plzeňsku tři diskotéky, každá bude zaměřena na jiné posluchače.

Foto: TV Nova/TV Markíza

Kristýna Šebíková vystoupí na Velikonoční diskotéce v Žihli!

Článek

První diskotékou je Velikonoční Retro diskotéka na Hadačce, kterou pořádá Michal Plevka a Jan Vodrážka v pátek 29. března. Během večera zazní československé i zahraniční hity 60. a 70. let. Kolem půlnoci budou vyhlášeny soutěže o nejlepší retrooblečení, nejlepší tanečnici/tanečníka, nejlepší taneční dvojici, skupinu a pokud zbyde čas, tak i soutěž o nejlepšího zpěváka a zpěvačku. Všichni, kteří přijdou v retrooblečení, a zároveň také dívky, které si na sebe vezmou sukni, budou mít zlevněné vstupné.

V sobotu 30. března pořádá SDH Žebnice v hospodě U Hasiče Velikonoční Crazy Bunnny párty, která navazuje na několik předchozích diskoték. Za mix se postaví Dj-Milda s repertoárem od 90. let. Pro všechny jsou připraveny ušaté dárečky (viz fotogalerie). Proběhne i několik soutěží - například pletení pomlázky na čas.

Velikonoční neděle bude patřit Velikonoční diskotéce v Žihli, kdy zahraje Daniel Impuls Danissimo a během večera čeká na všechny několik soutěží (v pití a jezení na čas). Dále vystoupí zpěvačka, herečka a účastnice letošní SuperStar Kristýna Šebíková, která sice z této soutěže vypadla, ale znát ji můžete i z televize, kdy si zahrála např. ve filmu Definice lásky, Sebemilenec a v pohádce Šťastný smolař. Dále se objevila i v pořadu Vylomeniny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám