Hlavní obsah

Velikonoční trhy a další jarní akce lákají do Valče u Třebíče

Novinky, Gabriela Mácová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se Velikonoce. Snad každý z nás se již těší na tento každoroční prodloužený víkend. Letos poprvé bude prodloužený dokonce nejen o jeden, ale o dva státní svátky. Už víte, jak s tímto jarním víkendem naložíte?

Foto: Gabriela Mácová

Velikonoční trhy na Zámku Valeč

Článek

Celý velikonoční víkend vám bude k dispozici speciální jarní menu připravené naším šéfkuchařem. Můžete absolvovat speciální program na zámku ve Valči, který zahrnuje malování pravou mozkovou hemisférou, malování na trička a pilates.

V sobotu 26. března bude možné navštívit Ochutnávku vína ve Sport-V-Hotelu v Hrotovicích, která proběhne tradičně za doprovodu Jožky Šmukaře a jeho cimbálové muziky.

Připraveny budou také nedělní velikonoční trhy s možností prohlédnout a vyzkoušet si práci skláře, výrobu zajíců ze sena, zdobení vajec nebo skládání ubrousků s jarními motivy. Nedělní večer můžete zakončit tanečním večerem v restauraci za doprovodu třebíčské bigbeatové skupiny Lazaret.

Samozřejmostí jsou také pravidelné prohlídky zámku, které se konají po celý rok o víkendech a ve státní svátky v 11.00 a 14.00 hod při minimálním počtu pěti osob.

Reklama

Výběr článků

Načítám