Hlavní obsah

Velikonoce na veltruském zámku ve znamení nejen květin

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní připomínka nadcházejících velikonoc na zámku Veltrusy dostala do vínku nádhermé počasí. Zahradnice a floristky v přízemí zámku návštěvníkům a zejména návštěvnicím rády poradily s jarní květinovou vazbou.

Foto: Martin Tlustý

Sluncem zalité zámecké nádvoří z ptačí perspektivy vyfotografované z vysokozdvižné plošiny firmy Kyllar.

Článek

Nechyběla ani loutková pohádka pro děti Princezna a drak v podání souboru Vysmáto. Hodinu po obědě to na nádvoří již  tradičně rozbalila country skupina Trosečníci. Na tu navázali kladenští ochotníci hrou Zdeňka Podskalského Žena v trysku století.

Po celou dobu se mohli návštěvníci procházet kolem stánků s tradičním i netradičním zbožím, jakož i pokrmy vhodnými ke konzumaci.

A kdo se nebál, mohl vystoupat do výšin nad pravé zámecké křídlo za pomoci vysokozdvižné plošiny firmy Kyllar a odměnou mu byl pohled na sluncem zalité zámecké nádvoří z ptačí perspektivy.

Další velká akce na veltruském zámku se uskuteční v sobotu a neděli 25. a 26. června. Bude to tradiční Soutěžní výstava růží.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám