Hlavní obsah

Veletrh Czech Raildays bude tři dny hostit Ostrava

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestnáctý ročník mezinárodního veletrhu drážní techniky, výrobků a služeb CZECH RAILDAYS se uskuteční 16. - 18. června v areálu nákladového nádraží v Ostravě - Přívoze. Veletrh pořádá M-PRESSE plus, s. r. o. ve spolupráci se společnostmi ČD Cargo, a. s., České dráhy, a. s. a SŽDC.

Foto: Josef Zajíc

CZECH RAILDAYS , Ostrava 16.-18.6.2015, Nákladové nádraží.

Článek

Spolupořadateli akce jsou Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje, Dopravní podnik Ostrava, a. s., VŠB - Technická univerzita Ostrava, Institut dopravy.

Veletrh se uskuteční v areálu nákladového nádraží železniční stanice Ostrava hl. n., kde bude připraveno potřebné zázemí všem zúčastněným vystavovatelům, vhodné prostorové uspořádání a nezbytné technické vybavení areálu. Přihlášeno je 131 vystavovatelů.

Pro návštěvníky veletrhu připravily letos České dráhy zpáteční jízdenku VLAK + se slevou 50 procent. Za cestu z kterékoli stanice v ČR do Ostravy tak cestující uhradí cestovné ve výši obyčejného jízdného. Aby jízdenka VLAK + Czech Raildays platila pro jízdu zpět, je nutné si ji nechat na veletrhu u stánku ČD (stánek A1-36) orazítkovat. Jízdenky s touto slevou mohou být vystaveny ze kterékoli železniční stanice nebo zastávky ČD výlučně do cílové stanice Ostrava hl. n. a Ostrava-Svinov

Návštěvníci veletrhu uvidí kolejová vozidla pro železniční a městskou dopravu a jejich příslušenství, prostředky pro stavbu, provoz a údržbu kolejové dopravní cesty, prostředky a zařízení pro provoz a údržbu kolejových vozidel, informační technologie, služby pro drážní dopravu...

Otevřeno bude: úterý 16. června - 9.30 - 18.00 hodin, středa 17. června - 9.00 - 18.00 hodin, čtvrtek 19. června 9.00 - 16.00 hodin. Vstupné: dospělí 70 Kč, děti, studenti 30 Kč.

Veletrh je podporován statutárním městem Ostrava.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám