Hlavní obsah

Ve Zlatém jablku tento týden parkují dakarské speciály

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S blížící se Barum Rally přidává Zlaté jablko na atraktivitě doprovodného programu. V tomto týdnu představuje dakarské speciály - vozidla, jejichž kola okusila trať nejtěžšího závodu světa, Rallye Dakar. Expozici vozů doplňuje i výstava unikátních fotografií z tohoto slavného závodu.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Malou odbočku dělá v tomto týdnu doprovodný program, který si pro fanoušky Barum Czech Rally Zlín připravilo obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko. To totiž nyní ukazuje vozy, které „barumku“ nejely a ani nikdy nepojedou. Jedná se totiž o speciály, které se účastnily jihoamerické Rallye Dakar. Ať už přímo závodu samotného, nebo jako součást doprovodného týmu.

„V přízemí prodejní galerie je k vidění Ford Ranger, jezdící jako Press Car na dakarských tratích. Ze závodních vozidel zde jsou motorka Benelli TRK 502 Traveler a čtyřkolka Maverick X3, které absolvovaly tento prestižní závod, “ přiblížil Jiří Kratochvíl, ředitel Zlatého jablka.

Ve stejném poschodí je také otevřený fanshop s možností nákupu vstupenek a permanentek za výhodné ceny a s nabídkou nejrůznějších upomínkových předmětů s logem Barum Czech Rally Zlín.

Na Facebooku Zlatého jablka je v plném proudu fotosoutěž o atraktivní ceny, mezi něž patří spolujízda v závodničce Mitsubishi Lancer EVO IX nebo let vrtulníkem nad probíhajícími závody. K účasti v soutěži stačí se kreativně vyfotit v rally expozici v obchodním centru, fotografii zaslat do Zlatého jablka a při hlasování na Facebooku získat nejvíce hlasů. Přesná pravidla jsou zveřejněna na webu Zlatého jablka.  

Co bude k vidění příště?

21. - 27.8.            Expozice Barum Rally

22. 8.                     Autogramiáda jezdců

25. - 27. 8.           Škoda park na náměstí Míru s bohatým programem pro děti i dospělé

27. 8.                     Tisková konference vítězných posádek

Expozice jsou umístěny v přízemí prodejní galerie a jsou přístupné po celou otevírací dobu obchodního centra. Prodejní stánek se vstupenkami a suvenýry je otevřený od 10 do 20 hodin.

Podrobné info na www.zlatejablko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám