Hlavní obsah

Ve Veselí shořelo auto, policisté pátrají po žháři

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osobní vůz vzplál v úterý 17. ledna krátce před devatenáctou hodinou na sídlišti Hutník ve Veselí nad Moravou. Dodge Charger, na kterém oheň spáchal milionovou škodu, někdo úmyslně zapálil. Policisté hledají případné svědky.

Foto: PČR Veselí nad Moravou

Z luxusního Dodge zůstal ohořelý vrak

Článek

"Na sídlišti Hutník na parkovišti před domem číslo 1479 došlo k zahoření motorové části zaparkovaného vozidla Dodge Charger. Provedeným šetřením policistů a hasičů vyšlo najevo, že požár zřejmě někdo založil úmyslně. Z toho důvodu policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Policisté nyní hledají svědky, kteří se v uvedenou dobu nacházeli poblíž místa požáru a mohli zahlédnout osoby, jež se kolem parkujících vozidel pohybovaly, popřípadě poblíž manipulovaly se zábavnou pyrotechnikou či otevřeným ohněm. "Na místě se podle jedné svědkyně měl pohybovat 180 cm vysoký muž v červené bundě s kapucí na hlavě," dodal mluvčí. 

S jakoukoli informací vedoucí k objasnění se můžete přihlásit na služebně veselských policistů, na telefon 974 633 520, případně přímo na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám