Hlavní obsah

Ve Tmani u Boušků odstartovala kvalifikace na Bakalář cup

Novinky, Petra Kulhánková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po loňském úspěchu šipkového turnaje Bakalář Cup v Hřebečníkách se letos tento seriálový turnaj v 501 DO rozehrál i ve Tmani.

Foto: Petra Dolanská
Článek

Příznivci šipek ze Tmaně, Trněného Újezda, Králova Dvora a Křivoklátska v sobotu 4. ledna odstartovali ve tmaňské hospodě U Boušků kvalifikaci na prosincové finále ve hře 501 DO.

Do tohoto finálového turnaje, který proběhne 6. prosince tamtéž, může postoupit každý, kdo se v průběhu roku zúčastní alespoň čtyř kvalifikací z celkových jedenácti. Turnaj je určen pro registrované i neregistrované hráče, což v případě šipkařů nemá nic společného s partnerskými svazky, ale s účastí v šipkové lize pořádané UŠO.

U Boušků se sešli nejen členové domácího týmu Čerti Tmaň, ale porovnat se přijeli i hráči z týmu Trněný Újezd ŠK, Podlesáci Králův Dvůr C a DC Globus Hřebečníky. První turnaj přilákal i čtyři neregistrované hráče, a tak o medaile a ceny z Tradičního pivovaru v Rakovníku bojovalo celkem 18 hráčů.

Podle očekávání si první tři ceny odvezli Štěpán Bystřický, Robert Veselý a Radek Vykysalý do Králova Dvora. Na rozdíl od ostatních zúčastněných totiž královodvorský tým hraje ve vyšší ligové soutěži a na jejich výkonech to bylo znát.

První turnaj Bakalář Cupu byl ve Tmani přijat s nadšením, a tak se již těšíme na druhý, který se uskuteční v sobotu 1. února.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám