Hlavní obsah

Ve Frýdku-Místku v pondělí zasednou zastupitelé

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 10. prosince v 8 hodin se ve velké zasedací místnosti frýdeckého magistrátu uskuteční 2. zasedání Zastupitelstva města Frýdku-Místku.

Foto: Jana Matějíková

Zastupitelstvo - zasedačka a hlasovací zařízení.

Článek

Zastupitelé budou rozhodovat především o financích, kdy kromě návrhu 5. změny rozpočtu pro rok letošní projednají i rozpočet pro rok 2019 a návrh střednědobého výhledu rozpočtu na léta 2020–2021.

V mnoha bodech se zastupitelé budou věnovat přidělování neinvestičních dotací z rozpočtu města do nejrůznějších oblastí. Předložena jim bude zpráva o postupu přípravy a výstavby silnice I/48 i harmonogram schůzí rady města a zasedáních zastupitelstva.

Zabývat se budou i složením osadních výborů v okrajových částech města na volební období 2018–2022. Rozhodnou také o rozšíření doplňkové činnosti městské organizace Hospic, a to o rozloučení se zemřelými doprovázené hudbou a mluveným slovem, které si ve stále větší míře přejí pozůstalí.  

Stanoviska občanů jsou na programu ve 12 hodin.

Zasedání zastupitelstva města je veřejné. Přenášeno bude on-line na webu města  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám