Hlavní obsah

Vánoční výzdoba se na Prokešově náměstí v Ostravě rozsvítí již za pár dnů

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 28. listopadu vpodvečer se poprvé rozsvítí výzdoba radnice na Prokešově náměstí v Ostravě. Letošní výzdobu opět vybrali v elektronické anketě obyvatelé na webových stránkách města. Vybírali z osmi anonymně zveřejněných návrhů od tří různých dodavatelů.

Foto: Zdroj MMO

Vítězná výzdoba na Prokešově náměstí před magistrátem města Ostravy

Článek

Na provedení výzdoby před magistrátem města Ostravy na Prokešově náměstí zvítězil návrh společnosti MK - mont illuminations s. r. o., v anketě s pořadovým číslem 3, který získal 963 hlasů. Vítězná firma dodá vánoční a novoroční výzdobu radnice a náměstí v hodnotě nejvýše 996 675 tisíc Kč bez DPH. V této ceně je zahrnuta i instalace a demontáž výzdoby.

"Veškerá výzdoba je provedena v moderní LED technologii, je využit i tzv. flash efekt, který vytvoří třpytivý efekt dekorace. Dominantou fasády radnice letos budou světelné znaky města a také nápis z prosvětlených 3D písmen JSME OSTRAVA!!! Chybět samozřejmě nebude ani dvanáctimetrový kuželový vánoční strom s bohatou dekorací anebo dekory na stožárech osvětlení s erbem města Ostravy," informovala Andrea Vojkovská, tisková mluvčí MMO.

Vítězná vánoční a novoroční dekorace bude odstraněna 6. ledna 2014.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám