Hlavní obsah

Vánoční rockový koncert v Novém Bydžově

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na pátek 16. prosince připravil novobydžovský kulturní klub Mekka ve spolupráci s Bandaska & Dejvis Promotion opravdu výjimečný koncert na oslavu vánočních svátků.

Foto: Matěj Sládek

Zemědělské Družstvo

Článek

Ti, co čekají klasický dětský sbor zpívající koledy, asi bohužel zklameme, ale naopak potěšíme ty, co mají blíže k rokovější hudbě. 

Jako hlavní hvězda večera vystoupí přerovská legenda NSOS. Tihle kluci patří mezi špičku českého pop-punku a i právě proto jsme je vybrali. V končinách Královéhradeckého kraje NSOS jen tak k zastižení nejsou, takže pokud je chcete slyšet na živo a nechce se ¨vám cestovat moc daleko, je právě toto ta pravá příležitost.

Dalším hostem večera budou mladíci W.A.F. z Vysokého Mýta. Ty na Královéhradecku můžete potkat o poznání častěji než NSOS, ale v Novém Bydžově jejich pop-rockové skladby budete moci slyšet úplně poprvé.

Jako poslední host této „vánoční besídky“ vystoupí v Novém Bydžově již dobře známá partička Zemědělské Družstvo z Kratonoh. Jelikož je tato kapela známá svou propagací lásky a přátelství, jsou právě oni pro tuto akci jako stvoření.

A jak už to tak na Vánoce bývá, nebudou chybět ani dárky a cukroví, takže pokud budete mít chuť, přineste na ochutnávku i něco z vašeho pekařského umění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám