Hlavní obsah

Vandal v Karlštejně doslova "znásilnil" automobil

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po nájezdu neznámého vandala, zřejmě hodně emočně vybuzeného, zůstala v Karlštejně zaparkovaná Škoda Octavia děravá jako ementál. Podle vyrytého nápisu to vypadá, že útok na nebohou škodovku provedl někdo záměrně. Vyšinutým jednáním pachatel způsobil škodu asi za 70 tisíc.

Foto: pčr beroun

Že by podpis pachatele?

Článek

V době od 9. května od 9.30 hodin do 10. května do 08.20 hodin využil neznámý pachatel nepřítomnosti majitele osobního automobilu tovární značky Škoda Octavia, zaparkovaného u pozemní komunikace asi 300 metrů za nádražím ČD v obci Karlštejn a vozidlo úmyslně poškodil.

„Propíchal oba zadní blatníky, všechny dveře včetně zavazadlového prostoru, přední kapotu, přední nárazník, oba přední blatníky a střechu. Poničil přední i zadní světla, poškodil čelní sklo a přes pravé zadní a pravé přední dveře vozidla vyryl hanlivý nápis. Celková způsobená škoda byla vyčíslena na částku 70 000 Kč,” informovala policejní mluvčí Marcela Pučelíková

Policisté z Obvodního oddělení Karlštejn přivítají jakékoliv informace vedoucí k odhalení pachatele na telefonu 974 872 720.

Reklama

Výběr článků

Načítám