Hlavní obsah

Valašskokloboucká knihovna bude hostit autorské čtení Cimického a Kantůrkové

Novinky, Lenka Zvonková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Literární Luhačovice letos nabídnou ochutnávku ze svého programu i ve Valašských Kloboukách. Do zdejší knihovny se po jedno odpoledne přesune část z bohaté náplně tohoto literárního festivalu, a tak bude návštěvníky čekat bezpochyby zajímavé setkání s věhlasnými autory.

Foto: Lenka Zvonková

Městská knihovna Valašské Klobouky pořádá mnoho kulturních akcí

Článek

Za valašskoklobouckým publikem přijedou básník a prozaik Jan Cimický a prozaička a scénáristka Eva Kantůrková. Ze svých děl budou předčítat v pondělí 20. června v 18 hodin.

„Literární Luhačovice jsou prostorem pro setkávání milovníků literatury s českými spisovateli. Ti se během týdenního programu budou věnovat i besedám s mladými lidmi a širokou veřejností, a tak se podívají na vybrané střední školy a do některých knihoven ve Zlínském kraji. Mezi těmi bude i kloboucká knihovna, která bude hostit autorské čtení Evy Kantůrkové a Jana Cimického,“ informovala knihovnice Jana Dorňáková.

Vedle předčítání úryvků z děl těchto autorů bude jistě prostor i pro povídání s publikem, a tak jsou všichni příznivci literární tvorby i obou osobností srdečně zváni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám