Hlavní obsah

V týnišťském hotelu Orlice měli sraz filmoví hrdinové

Novinky, Eva Jenčíková

Již třetí ročník maškarního plesu pro dospělé uspořádal v pátek 20. března Dům dětí a mládeže v Týništi nad Orlicí.

Foto: Eva Jenčíková

Jedna z masek oceněná mezi prvními. Otík a pan Pávek z filmu Vesničko má, středisková

Článek

Ve slavnostně vyzdobeném sálu hotelu Orlice se sešli filmoví hrdinové, kteří by se jinak těžko potkali. Po červeném koberci přišla např. Addamsova rodina, Batman, Kleopatra, Tom Hanks jako trosečník vč. Mr. Wilsona, dámy a pánové z Hoštic, hrdinové z Hvězdných válek, ale také pravá blondýnka, zpěvačka Cher a mnozí další.

Po zahájení a prvních tanečních sériích, kdy hrála kapela Dynamic z Opočna, se představila děvčata z taneční skupiny Rosegirls se svou soutěžní skladbou. Poté následovala promenáda masek a následné vyhlášení těch nejzajímavějších porotou, která to vůbec neměla jednoduché. Bylo vidět, že si mnozí dali velkou práci s doplňky a drobnými detaily. Na všechny masky se nakonec dostala sladká odměna ke kávě a mohlo se pokračovat v tanci.

V průběhu večera se mohly páry zúčastnit Hry o trůny a vybojovat si krásně ozdobený dort. Po těžkém boji o poslední trůn zvítězil Mach s Šebestovou nad Simpsonovými. Téměř všichni se také zapojili do filmového bazaru, kde se nejen hledali hlášky ze stejného filmu, ale také byla možnost získat opravdu originální odměny.

Na každém stole byl připraven filmový kvíz českých a zahraničních filmů a ve chvílích volna nad ním hloubal nejeden účastník plesu. Ve filmovém baru byly k mání filmové speciality a dva nosáči tankovali super celý večer. Děkujeme za spolupráci restauraci U pošty v Albrechticích nad Orlicí.

Naše tradiční, tentokrát "předpůlnoční" překvapení, bylo opět v režii skupiny VIP, která připravila vystoupení pidilidí a roztleskala celý sál. Tato skupina vedoucích, instruktorů a pomocníků se také podílela na propagaci plesu, už před vánoci natočila několik upoutávek a na sociálních sítích je pak zveřejnila. Bylo znát, že o ples byl letos daleko větší zájem, než v loňském roce.

Podle ohlasu účastníků to byl báječný a skvěle připravený večer, což nás jako pořadatele velmi těší. Děkujeme všem pomocníkům, kteří přiložili ruku k dílu, ať už při tvorbě programu, točení upoutávek, přípravě rekvizit nebo při úklidu po plese. Těšíme se na další ročník a už teď přemýšlíme o tématu, nemáte nějaký dobrý nápad?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám