Hlavní obsah

V sobotu začínají Farmářské trhy na Kulaťáku v Praze 6

Novinky, Adam Halmoši

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 8. března odstartuje už pátá sezóna farmářských trhů na Kulaťáku v Praze 6. Otevřeno budou mít od 8 do 14 hodin na Vítězném náměstí.

Foto: Adam Halmoši
Článek

Farmářská sezóna se opravdu teprve rozbíhá, ale na Kulaťáku bude plno - ovoce, zelenina, čerstvé bylinky, drůbež, králíci, ryby, hovězí i vepřové, uzenářské lahůdky, vajíčka, med a medové produkty, mléčné výrobky včetně kozích, desítky druhů pečiva z několika řemeslných pekáren, domácí knedlíky a těstoviny, zahraniční speciality od mořských ryb, přes koření, olivový olej, sýry a řadu dalších.

Ochutnat můžete i mošty, čerstvě lisované šťávy, sirupy, domácí limonády, víno a také vynikající kávu a exotické čaje nejvyšší kvality. První sobotu v 10 hodin proběhne slavnostní zahájení páté sezóny v podobě symbolického rozkrojení dortu. Jarní náladu kromě mlsání farmářských dobrot zpříjemní také harmonikář Pavel Mucha, který zahraje oblíbené písničky. Na prvních trzích v tomto roce návštěvníky čekají květiny všeho druhu (narcisky, karafiáty, tulipány a spousta dalších).

A protože ten den je MDŽ (Mezinárodní design květin pro ženy), budete si moci pořídit tyto skvělé „designové doplňky“ do každé domácnosti za bezkonkurenční ceny. Na trzích na Kulaťáku můžete nakoupit v podstatě vše potřebné na celý týdena zároveň si dát dobré jídlo, dobrou kávu a popovídat se sousedy, s farmáři či známými a kamarády. Máte možnost ochutnat z nabídky FARM MENU grilovaná masa z českých chovů, polévky, pravé hamburgery, těstoviny a spoustu další dobrot.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám