Hlavní obsah

V sobotu se v Praze uskuteční již třetí ročník rodinného festivalu Malešičák

Novinky, Robin Suchánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro rozloučení s létem připravil spolek Malešice v pohybu již třetí ročník rodinného festivalu Malešičák, který se uskuteční v Malešickém parku v Praze 10. Na podiu se vystřídají kapely mnoha žánrů a nebudou chybět ani atrakce pro děti. Letošní hlavní hvězdou bude funky kapela Top Dream Company.

Foto: Filip Vránek

Vloni byl hlavní hvězdou festivalu Petr Poláček.

Článek

V sobotu 24. srpna se uskuteční již potřetí multižánrový rodinný festival Malešičák. Program festivalu, na který organizátor láká sloganem „Rozlučte se s létem ve velkém stylu!“, začíná ve 13:00 hodin v Malešickém parku.

Během festivalu vystoupí kapely, jako BOA, Pure Olcoholic Punk, Jon Wate, Retro 1, Orakei Korako Band, nebude chybět ani Edurockshow se svou rockovou show pro děti a jako hlavní hvězda letošního ročníku Top Dream Company.

Festival doplní bohatý doprovodný program pro děti i dospělé. Představí se BESIP s kampaní „Vidíme se“ a neziskové organizace Mamma Help a Revenium. Pro děti zde bude herní zóna, tvořivé dílny a soutěže.

„Letošní festival přináší řadu novinek. Především jsme se rozhodli přispět ke zlepšení životního prostředí a tento ročník pojali více ekologicky. Novinkou jsou malešické zálohované kelímky, absence jednorázových plastových obalů a spolupráce s firmou Ave a. s., která nám poskytne nádoby na tříděný odpad,“ prozradil pořadatel festivalu Filip Vránek ze spolku Malešice v pohybu.

Na akci, kterou finančně podpořila městská část Praha 10, Nadační fond Tesco a společnost NOVOstav Art, je vstupné zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám