Hlavní obsah

V pražském Zličíně se konala nepovolená technoparty, policisté předvedli šest osob

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na nepovolené technoparty zasahovali v sobotu 7. dubna pražští policisté. Obyvatelé pražského Zličína si stěžovali na hlasitou hudbu a asi 200 účastníků technoparty. Téměř všichni se po výzvě policistů rozešli, šest osob bylo předvedeno na služebnu.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Technoparty konaná na soukromém pozemku v pražských Třebonicích vyburcovala z noci na sobotu místní obyvatele, kteří si několikrát stěžovali na hlasitou hudbu. Akce nebyla povolená a policisté museli kontaktovat také příslušnou městskou část a majitele pozemku.

Během sobotního dopoledne se na místě shromáždilo několik desítek policistů, kteří byli připraveni zasáhnout. Vyzvali asi 200 účastníků k ukončení technoparty a téměř všichni výzvy uposlechli.

„Zhruba 40 osob však neuposlechlo ani opakovaně. Tito účastníci budou proto následně policií oznámeni na příslušnou městskou část Zličín pro přestupkové jednání,“ konstatovala mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Kromě toho skončilo šest osob na policejní služebně. Tři z důvodu zjištěni totožnosti a další tři pro porušení pobytového režimu cizinců. 

Reklama

Výběr článků

Načítám