Hlavní obsah

V poslední listopadovou neděli rozsvítili v Ostravě-Zábřehu vánoční strom

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V poslední listopadovou neděli rozsvítili v Ostravě-Zábřehu vánoční strom. Tradiční akci zorganizovali pracovníci Domu kultury Akord.

Foto: Josef Zajíc

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu. 27.11.2011 v 16,15 hodin.

Článek

Již od 12 hodin byl na náměstí SNP v Ostravě-Zábřehu zahájen vánoční jarmark. Od 14 hodin se konal doprovodný program na podiu u Domu kultury Akord. Celý odpolední a večerní program moderovala Dagmar Misařová.

Přesně v 16.15 byl slavnostně rozsvícen čtrnáctimetrový vánoční strom pod patronací starosty městského obvodu Ostrava-Jih Mgr. Karla Sibinského. Slavnostní události se zúčastnilo přes 7000 lidí. Městská policie dohlížela na bezpečnost provozu a prodavači ve stáncích vánočního jarmarku zásobovali návštěvníky dárky, nápoji a pochutinami.

Na podiu se střídal zajímavý program. V 16.20 zazpíval Sextet a Beat box. V 16.40 vystoupil gospelový soubor z Orlové s programem Keep smiling. Od 17.40 rozehřál jemně zmrzlé diváky svými skladbami Bandaband. Návštěvníci a diváci byli spokojeni.

Více o činnosti Domu kultury Akord se dozvíte na: www.dk-akord.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám