Hlavní obsah

V Plzni chystají inspirativní seminář na téma inovace

Novinky, Tereza Halgašová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká inovace a BIC Plzeň - Podnikatelské a inovační centrum ve spolupráci s VTP, a. s. pořádají v Plzni seminář na téma Od slov k činu aneb Dejte šanci své inovaci.

Foto: Tereza Halgašová
Článek

Interaktivní a inspirativní seminář je určen zejména pro malé a střední podniky, ale také živnostníky, studenty a další zájemce, kteří v inovacích vidí svoji obchodní příležitost. Seminář přináší inspiraci a návody, jak inovace řídit.

V rámci programu semináře vystoupí David Vrba, generální ředitel 3M Česko, předseda správní rady České inovace. Interaktivní část semináře povede Pavla Žížalová (konzultantka PricewaterhouseCoopers Česká republika) a Roman Šiser (nezávislý konzultant a člen správní rady České inovace).

Česká inovace je neziskovým projektem úspěšných manažerů a mezinárodně etablovaných firem. Jejich zázemí a know-how vytvářejí jedinečný soubor zkušeností, kterými podporují realizaci zajímavých nápadů kohokoli v České republice. Česká inovace rozvíjí svými projekty dobrou inovátorskou tradici a podporuje konkurenceschopnost České republiky.

Seminář se uskuteční ve čtvrtek 29. listopadu od 9.30 do 13.00 v konferenční místnosti budovy A Vědeckotechnického parku Plzeň (Teslova 3).

V případě zájmu o účast na semináři je nutné vyplnit elektronickou přihlášku nejpozději v pátek 23. listopadu. Více informací naleznete na stránkách BIC Plzeň. Případné dotazy zodpoví Ing. Tereza Halgašová - tel. 377 235379, email: halgasova@bic.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám