Hlavní obsah

V Plzni chtějí mít místo na hraní

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TJ Sokol Plzeň je jedinou spolkovou organizací, která v plzeňské části Nová Hospoda plní roli organizátora kulturních a společenských akcí. Na výroční valné hromadě hovořil výbor tělovýchovné jednotky především o rekonstrukci místní klubovny.

Foto: Hynek Mojžíš

Vizualizace budoucího multifunkčního společenského centra, které by mělo v letošním roce vzniknout rekonstrukcí stávající klubovny.

Článek

Z klubovny se zde má stát multifunkční společenské centrum v souladu s projektem Bude kde si hrát podpořeným z programu Prazdroj lidem. K diskusi o budoucnosti místní klubovny a nejen o ní byl v sobotu 2. dubna přizván také starosta centrálního plzeňského obvodu Jiří Strobach.

"Činnost plzeňského Sokola na Nové Hospodě podporuji a účast na valné hromadě považuji za příjemné a navíc užitečné setkání s občany," uvedl starosta  Strobach. "Lidé se nejvíce zajímali o MHD, likvidaci komunálních odpadů a obsazení bytů v místním penzionu," dodal.

Vedle uvedených témat byly pochopitelně uvedeny výroční zprávy a informace o sportovních akcích připravovaných pro nadcházející sezonu.

Výroční valné hromady tělovýchovné jednoty se zúčastnilo 34 delegátů z 50 pozvaných.

Reklama

Výběr článků

Načítám