Hlavní obsah

V Plzni bude plesat ministryně kultury

Novinky, Eva Šafránková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plesová sezóna tento týden v Plzni končí. Zájemci se s ní mohou přijít rozloučit v pátek 30. března od 20 hodin na společný reprezentační ples TOP 09 a STAN do Velkého sálu Měšťanské besedy.

Článek

Pokud jste si loni nechali ujít spolujízdu s předsedou poslaneckého klubu TOP 09 a Starostové Petrem Gazdíkem, můžete ho již zítra vyzvat k tanci v Plzni. Od poloviny loňského srpna si mohli stopaři "objednat" odvoz v autě s vybranými poslanci, senátory a hejtmany. Spolujezdci ohodnotili Petra Gazdíka nejen jako skvělého řidiče, ale také jako zábavného a vtipného spolujezdce. Nyní máte jedinečnou příležitost se o jeho šarmu přesvědčit na vlastní oči na plese v Měšťanské besedě.

Další hvězdou večera bude zajisté ministryně kultury Alena Hanáková, které se můžete například zeptat, jak vidí Plzeň jako Evropské hlavní město kultury 2015. Na plese také potkáte primátora Martina Baxu, herce a režiséra Antonína Procházku a řadu dalších plzeňských osobností.  

Usměje-li se na vás štěstí, můžete na plese vyhrát také jednu z lákavých cen, jejich výtěžek půjde do rukou občanského sdružení TY a JÁ, které se věnuje podpoře volnočasových aktivit handicapovaných dětí. Hlavními cenami plesu bude večeře s ministryní Hanákovou a předsedou Starostů Gazdíkem.

Během večera si na své přijdou i ti, kteří nejsou příliš velcí tanečníci. Večer jim zpestří písničkářské Duo Dubnička-Lahoda, vystoupení skupiny Dance Nation či barmanská show.

Reklama

Výběr článků

Načítám