Hlavní obsah

V Písku se chystá koncert pro obnovu klavíru i bluesový jam

Novinky, Petr Hejna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 21. prosince bude v Písku opět kulturně živo - v Divadle Pod čarou proběhne benefiční koncert a Divadelní kavárna chystá jam session spřízněných muzikantů

Foto: Petr Hejna

Závodní ovce v Podčáře

Článek

Během září byl v altánu v Palackého sadech v rámci projektu Piana na ulici volně k dispozici nástroj, který bohužel v závěru své službě veřejnosti se stal terčem vandalů.

K jeho jarnímu návratu by měl napomoci koncert, jehož výtěžek plně napomůže opravě a naladění klavíru. Vstoupí pianista David Sarközy, Vanilla Rap Publique (crossover), akustická Černá mutace a Závodní ovce. Koncert začíná ve 20:30 hodin v Divadle Pod čarou.

Tentýž večer v nedaleké Divadelní kavárně proběhne předvánoční hudební večírek místních muzikantů, kde je předem blíže nedefinovaní a neomezená účast, stylově lze předpokládat především blues a blues rock, vyloučen není k účasti majitele klubu Pavla Maliny ani folk a folk rock…, takže překvapení čekají dozajista jak na posluchače, tak na samotné protagonisty večera. Akce začíná ve 20 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám