Hlavní obsah

V Ostrově se házelo o putovní pohár starosty města

Novinky, Jan Mrenica

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V sobotu se U kulaté báby definitivně ukončila šipková ligová sezóna. Rozlučkový turnaj nazvaný Májová šipka, který pořádal klub Škodíci Ostrov, byl letos výjimečný i tím, že se po prvé hrálo o putovní pohár starosty města Ostrova, který pro soutěžící osobně zařídil právě starosta Pavel Čekan.

Foto: Jan Mrenica

V Ostrově se házelo o putovní pohár starosty města

Článek

Turnaj se odehrával v prostorách venkovní terasy. Kvůli termínu konání, který byl znám až týden před turnajem, venkovnímu sychravému počasí, jež se nakonec přece jenom na finálové boje umoudřilo, a hokejovému zápasu české reprezentace, nedorazila taková účast, jaká se předpokládala.

Ale i tak bylo vidět, že se 19 registrovaných hráčů a hráček náramně bavilo. Kdo měl volné ruce nebo nohy, tak se snažil pomoci jak s grilováním, tak i s roznáškou alkoholu, a především zpříjemnit náladu, která i přes nepřízeň počasí byla velmi přátelská.

Celkovým vítězem se celkem překvapivě stal Jan Mrenica před druhým Františkem Hochmannem a třetím Ondrou Romem. Nejvyšší stupínky tak ovládli všichni Škodíci. Vyhlášeno bylo i speciální ocenění pro skvělého šipkaře, kapitána týmu a hlavně výborného kamaráda Milana Fialu, který se ze zdravotních důvodů nemohl šipkové akce zúčastnit.

Starosta na vyhlášení turnaje bohužel kvůli pracovnímu vytížení nakonec dorazit nemohl, ale i tak mu účastníci turnaje děkují za věcné a upomínkové předměty s vlastním věnováním. Děkují i ostatním - jmenovitě Janu Mrenicovi, Mírovi Ogorkovi, Petru Stránskému, Štefanovi Nežatickému, Mírovi Bui Duy a Jiřímu Gálovi za sponzorské dary a organizaci turnaje.

Všichni šipkaři se už teď těší na další ročník, který se bude snažit být lepší než ten právě skončený.

Další fotografie z akce si můžete prohlédnout ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám