Hlavní obsah

V Ostravě se představí 13 lázeňských společností

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravský Avion Shopping Park se o víkendu 13. až 15. dubna změní v lázeňskou kolonádu. Nebudou chybět ochutnávky nejrůznějších bylinných likérů, křupavých a voňavých lázeňských oplatek, a to vše při tónech stylové domažlické dudácké muziky.

Foto: archív

Ilustrační foto

Článek

„O víkendu se zde představí celkem 13 významných lázeňských společností z celé ČR, jejichž zástupci návštěvníkům poskytnou veškeré informace o lázeňských a wellness pobytech, o nejrůznějších speciálních akcích a o nabízených procedurách,“ popsala nadcházející víkendovou akci Kateřina Ježková, ředitelka největšího obchodního centra na Moravě.

Lidé zde mohou pod jednou střechou získat kompletní informace například o lázních Luhačovice, Hodonín, Bludov, Poděbrady, o Sanatoriích Klimkovice a dalších. Po celý víkend bude navíc třikrát za den probíhat losování o víkendové pobyty v českých lázních. Lázeňskou kolonádu zájemci naleznou v ostravském Avionu v prostorách obchodní galerie poblíž kavárny Segafredo (u rybiček).

Související témata:

Výběr článků

Načítám