Hlavní obsah

V Olomouci se poprvé uskuteční sraz majitelů vozidel značky Mazda

Novinky, Jiří Malyška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 27. června se uskuteční první sraz majitelů vozidel Mazda v Olomouci. Tradice srazů, která se pořádá celorepublikově, nyní zavítá na olomoucké přírodní koupaliště Poděbrady.

Foto: Jiří Malyška

Plakát akce

Článek

Celodenní zábavní odpoledne plné aut, zvuku motorů a doprovodného programu můžete na vlastní kůži zažít v sobotu 27. června již od 10 hodin v areálu přírodního koupaliště Poděbrady v Olomouci.

Programem akce je prezentace různých modelů aut značky Mazda, doplněná komentáři o vozidlech, možnosti svezení se ve vybraných modelech a také se můžete podívat pod kapotu. Zajímavostí bude vystavení modelů RX8, RX7, které jsou osazeny dvou rotorovým motorem Wankel, dále taky různé modely aut v tuningové úpravě.

Na sraz vozidel může přijet i široká veřejnost se svými vozy Mazda a ukázat je návštěvníkům areálu - vyhrazený prostor na parkovišti. Doprovodný program slibuje například možnost diagnostiky motorů vašich vozidel, atrakce pro děti či kurzy první pomoci. V blízké restauraci bude připraveno výborné jídlo na grilu.

Sraz aut proběhne za každého počasí, atrakce a doprovodný program pouze při příznivém počasí. Vstup do areálu možný i se psem, je zde možnost koupání a plážových aktivit. Začátek srazu je plánován na 10 hodin, ukončení zhruba ve 20 hodin - poté bude následovat miniDiskotéka pod krytými prostory restaurace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám