Hlavní obsah

V neděli se na Klínovci vesele lyžovalo

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lyžařská sezóna na Klínovci ještě neskončila. V neděli 20. března se o tom přesvědčili návštěvníci z Čech i sousedního Německa.

Foto: Václav Vlasák
Článek

Poslední zimní den se na Klínovci vesele lyžovalo. Návštěvníci, mezi kterými byla i velká řada lyžařů ze sousedního Německa, se mohli přesvědčit, že sněhu je na Klínovci pro dobré lyžování stále dostatek.

Příjemné bylo, že na vlek se prakticky nečekalo. Od pondělí 21. března jsou platné ceny vedlejší sezóny. Na Klínovci se navíc ještě uskuteční ještě jedna sportovní akce.

„V sobotu 26. března nás čeká velké finále letošního KidsCup Klínovec. Malí závodníci se utkají ve finálové, třetí disciplíně, kterou bude skicross. Užijeme si tak společně víkendový den plný soutěží a závodění na lyžích i na snowboardu. Ačkoliv se jedná o sérii, do závodu, který se koná opět v klínoveckém miniareálu Pod Zámečkem, se může přihlásit úplně každý - všechny děti z řad veřejnosti, do 6 a 10 let zdarma, do 15 let za symbolických 100 korun. Děti soutěží o pohár Klínovce ve třech věkových kategoriích na lyžích a snowboardu, kluci a holky zvlášť,“ dodal za pořadatele Jan Trávníček ze Skiareálu Klínovec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám