Hlavní obsah

V Letňanech se jel poslední díl závodů Bikeclinic Cup 2015. Dorazila necelá třístovka dětí

Novinky, Iva Radostová

Cyklistická série závodů Bikeclinic Cup, která na jaře v pražských Letňanech odstartovala, měla zde o víkendu svou poslední zastávku. Poslední šanci usednout do sedla kola pod hlavičkou tohoto závodu měli děti od jednoho roku do 16 let v sobotu. Téměř tři stovky jich toho využilo.

Foto: Barbora Klap

Bikeclinic Cup 2015

Článek

Bikeclinic Cup 2015 je závod pro malé i velké. Zábavu i adrenalin na něm najdou děti i rodiče, kteří soutěží také, a to ve speciálním vloženém závodu rodičů. Jako už tradičně měl závodní den svůj doprovodný program, tentokrát v podání dětského představení Pana Žlutého a paní Karamely.

„Sobotní závod byl myslím velmi povedený. I přesto, že se jednalo o prodloužený víkend a řada rodičů odjela s dětmi mimo Prahu, se našlo dost těch, kteří tady právě kvůli Bikeclinic Cupu zůstali. Celý závod měl úžasnou atmosféru a těší nás, že mnohé tváře malých cyklistů už dobře známe, protože s námi celý cyklistický seriál. To, že se jim na naší akci líbí a vrací se, pro nás hodně znamená,“ uvedla Lucie Kecová, jedna z organizátorek závodu.

Sobotní finální závod definitivně odhalil celkové vítěze seriálu. Vítězem nejstarší dětské kategorie se stal Lukáš Sábl a mezi děvčaty dominovala Eliška Drbohlavová.

Poslední akcí, která děti čeká, je slavnostní vyhlášení výsledku v pražském Obchodním centru Letňany, které se uskuteční v neděli 25. října od 15 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám