Hlavní obsah

V Karviné uzavřeli frekventovanou ulici, ve třech etapách tam opraví kanalizaci

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karvinští řidiči by se měli obrnit další trpělivosti. Po náročných opravách hlavních tahů městem začala na frekventované Havířské ulici v Novém Městě oprava kanalizace. Uzavírky tam proběhnou po etapách až do konce října letošního roku.

Foto: Milan Haluška
Článek

Během první etapy oprav je uzavřen úsek od křižovatky s ulicí Lipovou po křižovatku s třídou Osvobození. Znamená to dopravu vedenou částečně jen v jednom ze tří pruhů, dva jsou uzavřeny. Povolen je vjezd pouze autobusové dopravě a záchranářům na světelnou signalizaci. Tato etapa skončí 10. srpna.

Další uzavírky do půlky září a pak ve třetí etapě do konce října omezí dopravu po křižovatku s ulicí Zakladatelskou a posléze i křižovatkou s ulicí Rudé armády.

Objízdné trasy jsou řádně značeny a vedou ulicemi Nádražní, Ostravskou, tř. 17. listopadu a ulicí Rudé armády. Posunuty jsou vždy zastávky MHD v příslušném úseku oprav, po celou dobu nebude funkční světelné řízení křižovatky Havířská – třída Osvobození.

Opravuje se i centrum města

V centru jsou podobná omezení kvůli opravě plynovodu. Omezení se týká úseku podél ulice Karola Sliwky v centru Fryštátu a dotkne se postupně i některých přilehlých ulic, kam je omezený vjezd a zakázaný průjezd. Řidiči by měli dbát dopravního znamení a jezdit opatrně.

Reklama

Výběr článků

Načítám