Hlavní obsah

V Karviné o víkendu opět řádili zloději i vandalové

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Karviné došlo o víkendu opět k přepadení starší ženy, vloupání do bytu i k vandalství.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie

Článek

První případ vandalství se odehrál v pátek 20. května, kdy došlo na Čapkové ulici k zahoření dvou plastových kontejnerů na komunální odpad o objemu 1100 litrů. Shořením nádob vznikla poškozené organizaci předběžná škoda ve výši 7000 Kč.

V městské části Ráj pak zatím neznámý poberta násilně vnikl do bytu. S sebou si odnesl finanční hotovost. Škoda byla majitelem vyčíslena na 126 300 Kč.

Ještě v pátek večer vyjížděli republikoví policisté do parku Boženy Němcové. V podvečer tam seděla 84letá žena na lavičce, když v tom k ní přiběhl neznámý násilník a do staré paní strčil tak, že z lavičky upadla na zem. Nato jí vytrhl kabelku a utekl. Seniorka přišla o menší finanční obnos, doklady a o osobní věci.

Během noci na sobotu 21. května vnikl neznámý pachatel násilím do garáže na ulici Na vyhlídce, v Karviné - Novém Městě. Uvnitř garáže pachatel poškodil osobní vozidlo Chevrolet Aveo - rozbil okna předních dveří, poškodil střechu a karoserii vozidla. Majitel předběžně vyčíslil škodu na 31 000 Kč.

Všechny případy vyšetřuje Policie České Republiky.

Reklama

Výběr článků

Načítám