Hlavní obsah

V Dopravním podniku Ostrava bude možnost si vyzkoušet práci řidiče MHD

Novinky, Ondřej Petráš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopravní podnik Ostrava naplánoval na 13. května možnost si vyzkoušet práci řidiče autobusu na trenažeru v areálu trolejbusové vozovny v centru Ostravy. Jedinou podmínkou tohoto vyzkoušení je platný řidičský průkaz na osobní automobily skupiny B.

Článek

V rámci akce, která se uskuteční od 10 do 17 hodin v areálu trolejbusové vozovny na Sokolské třídě v centru Ostravy, bude také možnost se zúčastnit komentované prohlídky trolejbusové vozovny, která bude probíhat každou hodinu až do 15:30. Rovněž vždy v celou hodinu bude odjezd z vozovny trolejbusů na Hranečník ve skupinkách maximálně po 6 lidech.

Vstup a veškerá účast na akci je zdarma. Dopravní podnik se takto snaží přilákat k této práci širokou veřejnost, jelikož se dlouhodobě potýká s nedostatkem řidičů. V nedávné době byl z tohoto důvodu nucen i částečně omezit provoz na tramvajových linkách 6, 9 a 10.

Další informace jsou k nalezení na oficiálních stránkách www.dpo.cz nebo na oficiálním facebookovém profilu facebook.com/DPOstrava.

Reklama

Výběr článků

Načítám