Hlavní obsah

Útulné prostřední nemocnice ve Valašském Meziříčí zajišťuje nový zahradní pomocník

Novinky, Radka Miloševská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen kvalitně poskytovaná péče a ochotný personál, ale také příjemné okolní prostředí hraje v době nemoci důležitou roli pro zotavení. To si uvědomuje Nemocnice Valašské Meziříčí.

Foto: archiv nemocnice

Nemocnice disponuje rozlehlým nemocničním areálem a investuje proto také do technického vybavení pro úpravu zeleně.

Článek

Nemocnice disponuje rozlehlým nemocničním areálem a investuje proto také do technického vybavení pro úpravu zeleně, aby se pacienti na vycházkách cítili dobře.

V těchto dnech nemocnice zakoupila novou zahradní sekačku za 200 tisíc korun. „Starý stroj na sečení byl po 13 letech opotřebovaný a jeho další oprava by nebyla ekonomická. Nový stroj je již velmi moderní, má náhon na všechna čtyři kola a také silnější motor, který nám pomůže lépe posekat naše zelené travní plochy,“ říká vedoucí pracovník technickohospodářské správy nemocnice Josef Ovčačík. 

Rozhlehlé zahradní plochy v Nemocnici Valašské Meziříčí budou i nadále pečlivě upraveny tak, aby pacientům a jejich příbuzným bylo nejen při návštěvních hodinách při procházce areálem či posezení na lavičkách příjemně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám